Alergie, souvislost

Dobrý den, dnes jsem u očního lékaře dostala kapky proti zánětu MAXITROL, ale chtěla bych se ujistit, zda je mohu užívat, když mám alergii na AMPICILIN. Dále bych se chtěla zeptat, jestli je možné, že mé potíže zánětu oka, bolesti v krku, výtoku z pochvy a zvýšené teploty spolu mohou nějak souviset a proto bych měla navštívit svého lékaře, nebo stačí, když se budu léčit u oční a na gynekologii (bolest v krku mám v poslední době docela často a po dni třeba sama odezní a pak se vrátí, proto jsem s tím u lékaře nebyla). Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte alergii na ampicilin, kapky Maxitrol by vám nijak neměly vadit. S výtokem z pochvy navštivte gynekologa, zvýšená teplota nejspíše souvisí se zánětem. Časté bolesti v krku by bylo vhodné vyšetřit také.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: