Algifen a minisiston

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat. Užívám antikoncepci Minisiston, v pondělí jsem dostala kapičky Algifen neo na migrény. Má to nějaký účinek na HA? V příbalovém letáku píší, že snižuje účinnost steroidních antikoncepčních tablet, ale nějak to nechápu. Děkuji za odpověď. Tereza

Odpověď odborníka:

V příbalovém letáku stojí - při současném užívání kontraceptiv je riziko selhání kontraceptiva, z toho důvodu by bylo dobé použít ještě kondom, aby jste měla jistotu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: