Alkohol a léky na léčbu po zlomenině

Dobrý den, jsem rok po zlomenině distálního rádia pravé ruky, protože mě ruka pořád pobolívá, namísto operace (artroskopie) jsme se s doktorem dohodli se pokusit léčit ruku medikamenty... Za pár dnů se chystám na dovolenou a chtěla jsem se zeptat jestli na tyto léky bych mohla pít alkohol - Kombi-Kalz, Tonocalcin 200 I.U. nasal sprej a Secatoxin forte. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Alkohol může zesílit sedativní účinky Secatoxinu, zásadně by ale vadit neměl. Ani u ostatních léků bych nečekal problémy. Doporučuji ale pít s mírou.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x