Alkohol v těhotenství

Dobrý den, dnesk jsem dle gravitestu zjistila,že jsem těhotná. Spočítala jsem si, že nejspíše v 11tt těhotenství. Bohužel byl celý minulý měsíc v práci plný oslav a hodně se pilo. Teď mám černé svědomí, pořád se všude dočítám o možných problémech s vývojem miminka..Když myslím hodně pilo, tak tak obden jsem vypila 5-6 piv.Můžete mi prosím poradit, zda jsou nějaké texty nebo možnosti, jak zjistit, že dítě bude zdravé? Děkuji Vám

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jako každá jiná těhotná žena budete podstupovat screeningová vyšetření ke sledování zdárného vývoje plodu. Žádné speciální testy vám nemohu nabídnout.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Alkohol v těhotenství | Od: Jarka | 1.9.2015 05:15
Dobrý, chtěla bych poprosit o radu. V pátém
týdnu jsem zjistila, že jsem těhotná, jak naschvál
jsme před tím byli 14 dnů na chatě a totálně
jsme to propařili. Tzn. denně sedmička vína a po
ránu zdravotní panák, svařáky na sjezdovce,
žádné light popíjení. Zapoměla jsem si doma
prášky, takže jsem se samozřejmě vrátila
těhotná. Nyní jsem ve 22. tt po dvou
screeningových vyšetření a vše je v pořádku.
Odhalily by nějaké poškození tyto vyšetření?
Existuje ještě nějaká jiná alternativa vyšetření,
zda je vše v pořádku? Děkuji
reagovat
re:Alkohol v těhotenství | Od: uLékaře.cz | 1.9.2015 09:37
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Články: Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Refluxní choroba jícnu se...
Můj blízký bere drogy: co mám dělat?
Články: Můj blízký bere drogy: co mám dělat?
Drogy jsou již několik let...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x