Als

Dobrý den, chci se zeptat...Když po 7 měsících od začátku potíží jako je mravenčení, svalová slabost, těžké končetiny (tyto problémy po 2 měsících odezněly) mám neurologický nález i emg v pořádku, mohu být klidná a nemusím se obávat ALS? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte

MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.
MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.

Specializace: Neurochirurgie
Pracoviště: Neurochirurgická klinika FN a LF UP Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: