Ambrozia a plesen

Dobry den pani doktorka, chcela by som sa spytat kedze uz 3 den uzivam antibiotikum DUOMOX1000 a pred nedavnom mi zistili alergiu na amroziu a plesne ,ci liecba antibiotikami nieje nebezbecna ,kedze sa pise o soku z alergii no nepise sa s akych ...dalej ma pred mesiacom hospitalizovali koli dehydratacii v nemocnici ...koli mojej chronickej gastritide a hnackam ....chybal mi NaCl a draslik ,ktory mi infuziami doplnili ...lieky na alergiu neuzivam ,resp som este nezacala...Velmi pekne dakujem za odpoved Andrea

Odpověď odborníka:

Při vaší inhalační alergii můžete antibiotika bez obav užívat, pouze při prokázané alergii na konkrétní antibiotikum se pak tento lék nesmí užívat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: