Amoksiklav 625 mg

Beru antibiotika Amoksiklav 625 z důvodu trhání zubu.Tyto antibiotika bych měl dobrat v pátek večer.V neděli ráno bych měl jít na tetování tak se chci zeptat jestli to není riziko popřípadě jak dlouho tyto antibiotika po dobrání jsou dlouho v těle.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Užívání antibiotik v době provedení tetování není problém, navíc při dobrání v pátek již hladina v krvi v neděli bude zanedbatelná...

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: