Anální trombóza po odstraneni

Dobrý den, obracim se na Vás s dotazem.Včera, tj,v pondělí 7.12. mě byla odstraněna formou incize analni trombóza, pote sesiti stehem, mela jsem ji v horsim stadiu.Dnes jsem první den po zákroku,ale bohužel uzlík tam stále mám, je bolestivý a mohu pouze ležet nebo dojít na WC.Je takový stav normální,že to po zákroku ještě tak bolí?Můj doktor říkal,že se mi hned uleví,bohužel tomu tak není

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, den po zákroku to ještě může bolet a může být otok. Pokud to ale nebude ustupovat, vyhledejte ošetřujícího lékaře.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: