Analýzace myšlenek

Dobrý den pane doktore. Již několikrát jsem vám psal možná i blbé dotazy a velice vám děkuju , že mi na každý dotaz odpovíte. Ale ještě se vás musím opravdu upřímně na jednu věc. Se školou jsme byly na ozdravném pobytu a byl jsem tam na pokoji s 5 klukama a jeden se mi líbil a nevím jestli jsem se ho nechtěl i dotýkat , ale když si třeba vyslékl tričko , tak jsem se ho netoužil dotýkat , ale když byl oblečený , tak se mi líbil . A když jsem vedle něj ležel , tak jsem měl slabou erekci . Myslíte , že jsem gay. Ale jaktože , když jsem si skusil doma při onanii představit sex s ním , tak asi první 3 minuty jsem cítil vzrušení , ale potom to vzrušení začalo oslabovat a prostě nevím jestli mám v sobě nějaký blok ale skoro vždy když si skouším představit sex s klukem , tak se erekce objeví tak do 5 minut onanie , ale skoro vždy jen zvětšení penisu jen o 2-3 centimetry. Ale při pomyšlení na líbání ženského těla se objeví erekce tak do minuty - dvou minut onanie. Je to normální aby se mi takto líbily kluci ? Je pravda , že mi holky moc neříkají a ani mě nepřitahují , ale jakto , že mě vzrušuje při onanii myšlenka na sex ženy a muže a heterosexualní porno taky . V poslední době se mi moc líbí zralé ženy . A když jsem se na to zeptal paní sexuoložky Hany Fifkové , tak mi řekla , že jsem normální zdraví heterosexual . Prý mi už hodně napoví i pornografie . Prý jestli se mi oběví erekce při sledování heterosexualního porna , tak je velmi pravděpodobné , že jsem heterosexual. Ale ještě chci slyšet názor vás.myslíte , že bych už se měl přestat testovat při představě sexu s klukem? A upřímně mě gay porno moc nevzrušovalo a při sledování toho porna jsem cítil stres a nervozitu. Je mi 16 let. Prosím vás poraďte ještě dnes. Velmi vám děkuju předem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím si, že jste heterosexuál. Ve Vašem věku stačí slabý impuls sexuálních známek - tedy i představa sexu a mužem nebo gay porno a k erekci může dojít. Potvrzuje to i fakt, že nevyhledáváte styk s mužem ale se ženou

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Homeopatika pro těhulky: těhotenství a příprava na porod
Život po odstranění prsu
Články: Život po odstranění prsu
Odoperování části nebo...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Počítačová tomografie (CT)
Články: Počítačová tomografie (CT)
Počítačová nebo computerová...
Snižováním tlaku ve spánku lze předcházet diabetu
Články: Snižováním tlaku ve spánku lze předcházet diabetu
Budete-li užívat léky na...
Krev ve stolici? Příčin může být celá řada
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: