Androcur

Dobrý den přeji, prosím může způsobit užívání Androcuru 100mg/denně (10 dní v měsíci) tvorbu trombů i když mám INR 2,2 (měřené těsně před začátkem užívání a i po užívání 10dní). Četla jsem v rozšířeném příbalovém letáku , že androgenní hormony zvyšují účinek Warfarinu, takže by neměl snad vadit? Mám totiž vysokou hladinu testosteronu a tím spojené padání vlasů, ale i prodělanou trombózu. Pravděpodobně ze silného zápalu plic s krvácením a užíváním přípravku Alli, mutace vyloučeny. Moc děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud užíváte warfarin, tak by žádné nebezpečí hrozit nemělo. Přesto ale doporučuji pravidelné sledování u lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: