Anestezia

mam ist na operaciu ale mam nadchu a boli ma hrdlo a obvodna mi povedala aby som sa nepriznala lebo mi zrušia operaciu a budem čakat iny termin mam riskovat calkovou anesteziou?

Odpověď odborníka:

Při akutním onemocnění, u vás pravděpodobně viroza, je bezpodmínečné nutné jakoukoliv operaci v celkové anstezii odložit. Domluvte se s vaším ambulantním lékařem, který operaci indikoval. Odložení nutné o cca 3 týdny, pokud se nejedná o nebezpečí z prodlení.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: