Aneurysma

Manžel (57 let) má několik let lékaři potvrzeno aneurysma na mozku, které se postupně zvětšuje. Je možné, že by tato skutečnost měla vliv na jeho povahu? Objevují se u něj despotické až násilnické sklony. Nemám na mysli psychické rozpoložení, je mi jasné, že člověku na náladě nepřidá, když ví, jaké riziko mu hrozí. Jedná se mi opravdu o změny v povaze na základě existence aneurysmatu. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

U aneuryzmatu nekomplikovaného např. krvácením by se podobné příznaky objevovat neměly. Nicméně v medicíně nění nic stoprocentního a pokud je výduť např. v blízkosti spánkového laloku , nelze to vyloučit.
Neuvažuje se o chirurgickém ošetření ? měl EEG vyšetření ?

MUDr. Tomáš Vilhelm
MUDr. Tomáš Vilhelm

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: VERTEBRA

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: