Angina?

Dobry den ,chtěla bych vas požadat o radu.V unoru 2009 jsem onemocněla, obvodni lekařka si nevedela rady tak me poslala na Krční at pak dojdu z vysledky..Jelikož me Doktorka nemile překvapila ..... nařezavaním mandli a take odběry krve na ktere už jsem raději po 1 zakroku nedošla...... bylo to asi na zakladě antibiotik ktere mi napsala.Samozřejme že se mi udelalo lepe tak jsem se dolečila sama a o žadne vysledky se už nezajimala. Od uzdravení jsem se citila dobře nic mě nebolelo bylo me fakt dobře.Až na stalou unavu a slabší kašel. Od května se to začlo zhoršovat vyloučily me ze školy prospala jsem dene i 16hodin.Myslela jsem že to bude zmenou času že jsem si stale nezvykla.O prazninach se mi k tomu přidala ještě časta bolest na hrudníku ,potiže z dychanim a pří chuzi me boda na leve ledvině.třeba jen když tak sedím mam pocit jako bych měla červika přimo uprostřed kosti a vrtal se mi tam po chvíly to zase přejde ....Začla jsem mit strach jestli jsem opravdu neco nezanedbala jsem neponaučitelna posledni 3 roky jsem 100%snad nic nedolečila .Mam v rodině par lidi kterym na zakladě přechozenych nemoci daly umělou chlopen nerada bych dopadla taktež ale zase nechci panikařit předem děkuji za odpověd Alexandra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Alexandro! Ano, pokud to potřebujete vědět, potíže jste si skutečně mohla přivodit tím, že jste "snad nic nedoléčila". V úvahu podle popisu připadají i jiné, vzácnější nemoci jako chronická infekce chlamydiemi - doporučoval bych to pro úplnost otestovat. Hned k lékaři, na testy a tentokrát lékaře poslechnout, i když léčba bude možná delší a nepříjemná!

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: