Angina

Mam anginu uzivam antibiotika Amoksiklav dve baleni.Tabletu po 8h.Delal mi pan doktor vyter z krku vysledek bude za tyden.Zacala jsem pred nemoci s behem a chtela bych se co nejdrive k nemu vratit.Behala jsem jen jako zacatecnik z lehka.Prosim o radu kdy mohu pokracovat.Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Po dobrání antibiotok,budete-li se cítit dobře,ještě asi týden vydržte bez větší fyzické námahy,tedy i běhu a poté začít a pozvolna zátěž přidávat

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x