Angína

Chtěl bych se zeptat jake antibiotika jsou nejlepší na spálovou anginu, když mám alergii na penicilín doktorka mi předepsal Klacid 500 jenže po 2 dnech užívani je to jen horsi a horsi.

Odpověď odborníka:

Martine, Klacid je v pořádku ! Po dvou dnech nemůžete hodnotit účinek antibiotik, nechte tomu čas. Pokud je zhoršení markantní, hmatáte si větší bouli na krku apod., navštivte znovu svého lékaře, je třeba vyloučit některou z komplikací tonsilitidy. Hezký den. Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: