Angína

Dobrý den, před rokem mi vytrhli krční mandle,protože sem trpěla na angíny, měla jsem streptokoka a nemohla se ho zbavit. Proto mě překvapilo, když mě teď opět začalo dost silně bolet v krku, byla jsem u lékaře a ten mi oznámil že mám "ošklivou" angínu. Chtěla bych se proto zeptat jak je to možné, měla jsem za to, že po vytržení mandlí se mě to už netýká. Předem děkuji za opověď, hezký večer

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohl v krku zůstat zbyteček lymfatické tkáně, kde došlo ke hnisání (tak si vysvětlují pojem "ošklivá angína"). Přesnější odpověď Vám dá jedině ošetřující lékař, neváhejte se ho zeptat.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: