Angína

Dobrý den, přes víkend jsem spala u mého přítele, stěžoval si, že je nemocný a další den se u něj projevily známky angíny-nemohl polykat, bolel ho krk,atd...od neděle jsem pocítila, že mám také trošku zduřelé mandle a něco cítím v krku, když polykám-nevnímám to ale nějak, že by mě to bolelo, nebo mě to obtěžovalo. Je to 5 dní co jsem u přítele spala. Chci se proto zeptat, zda myslíte, že bolest v krku se mi během pár dní zhorší, nebo to přestane a nemám dělat nic. Nebo mám zajít radši k doktorce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jsou obtíže s polykáním mírné, v krku Vás nebolí, nemáte horečku, necítíte se unavená apod. tak není nutné k lékaři zajít, pokud by se ale cokoliv z výše uvedeného objevilo, navštivte svou lékařku.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Pozůstatek pásového oparu: bolest řešte změnou životního stylu!
Očkování proti žloutence typu A: nepovinné, ale možné
Články: Očkování proti žloutence typu A: nepovinné, ale možné
Přestože moderní medicína...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Osvědčené metody, jak přestat kouřit
Články: Osvědčené metody, jak přestat kouřit
Už jste vyzkoušeli kdeco...
Gumoví medvídci na klouby? Mýtus s pořádnou dávkou cukru
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: