Angína

Dobrý den, můj syn /2,5/ let má astma. V prosinci mu při výtěru byl zjištěn Hemofilus, dostal Amoksiklav, v lednu přišla angina a Ospen na 14 dní. Chtěla jsem se zeptat, jestli by dětská doktorka neměla vzít synovi krev, když měl atb dvakrát po sobě. Děkuji mockrát za odpověď a přeji pěkný den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jen kvůli antibiotikům není nezbytné krev odebírat, ale pokud máte jakékoliv pochybnosti o zdravotním stavu synka, poraďte se s dětskou lékařkou, která má Vašeho synka ve sledování. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: