Angína a infekčnost

Chtěla bych se zeptat, když mám angínu a beru Ospen od neděle ráno a je úterý večer, je možná nákaza mého přítele? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Eliško, někdy to bývá možné ještě 3-5 dní po užívání antibiotik. Po té době už byste měla přestat být infekční. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: