Angina-antibiotika

Dobrý vecer. Dnes jsem byl u me doktorky s anginou a ta mi predepsala Ospen 1500 na 10 dni do příštího pátku. Poté jak doberu antibiotika tak v pondeli jedeme se skolou na běžky které jsou povinné jinak neprojdu do dalšího ročníku. Myslíte ze bych mohl jet? A myslíte ze se mi to nevrátí? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pane Petře. Omlouvám se za opožděnou odpověď, dotaz byl ke mě přesunut. Pokud se po léčbě budete cítit dobře, nevidím v běžkách problém. K otázce návratu angíny - někdy se potíže bohužel vrátí, event. se lze nakazit znovu, samotná fyzická námaha tuto pravděpodobnost ale nezvyšuje...

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: