Angína - ospen 1500

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ohledně atb Ospen 1500. Předevčírem mi pí. dr. předepsala tato atb s tím, že mi jen koukla do krku a usoudila, že mám angínu. Na mé připomínky, že mi nejen bolí v krku, ale že mi bolest zasahuje až k zubům (bolest zubů byla druhý den mnohem intenzivnější, o krku už jsem skoro vůbec nevěděla), přičemž mi rostou osmičky, tak by se dala předpokládat určitá spojitost, vůbec nereagovala a pouze odvětila, že tohle nedělá, at si zajdu na zubní. Vím, že Ospen se indikuje i na zuby a dnes, tj. 3.den užívání už necítím ani bolest těch zubů. A tak se ptám, jestli je možné, že bolest v krku byla zapříčiněna bolestí zubů (př.tím růstem osmiček) a zda opravdu musím dobrat obě balení atb? (cítím se naprosto v pořádku a to mi jich zbývá ještě 17 z 24). Děkuji moc za trpělivost a odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Je mi moc líto,že úplně zklamu Vaši důvěru.Lékař nikdy neléčí jen na základě slov,vždy se rozhoduje po řádném klinickém vyšetření,které si podle potřeby dolní pomocnými metodami,.Registrující lékař má navíc k disposici souhrn informací o svém pacientovi,zná i souvislosti.Žádný "druhý názor" nemůže mít hodnotu takového vztahu.Mé hodnocení by bylo vysoce neprofesionální a lidsky nepřijatelné.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x