Angína před laparoskopií

Dobrý den, chci se zeptat zda mohu na laparoskopií,kterou bych měla absolvovat 27.4. ( nejspíš rozrušení srůstů) když jsem dnes zjistila,že mám angínu?? Pokud by mi doktorka dala antibiotika,třeba ty krátké na 3 dny= přeléčila bych se a tím pádem bych byla do operace Ok......teď jen nevím,jestli to bude mít vliv na narkozu.

Odpověď odborníka:

DObrý den. Pokud máte angínu a antibiotika, měla by se plánovaná operace odložit alespoň o 3 týdny od doléčení. Čili, bohužel, tu operaci musíte odložit. jedná se o Vaše vlastní bezpečí.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x