Angíny

  • Dotaz od: Libuše Špásová
  • Publikováno: 11.5.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den chtěla bych se zeptat.Dceři je 17 let a již od malička je velmi často nemocná nyní chodíme po angíně do nemocnice kde ji píchají penicilín.Měla abscessus peritonsilaris I.dx dělali jí punkci.Před tím měla zánět uší a angíny a antibiotika má velmi často.Také měla antistreptolyzin 820.Lékař nám doporučuje odstranění mandlí.Já jsem v jejich letech také měla abscessus odstraněné mandle nemám a jsem v pořádku.Spíš mám pocit,že by potřebovala posílit imunitu prosím o radu.Děkuji a přeji hezký den.Špásová Libuše

Odpověď odborníka:

Absces v oblasti mandlí je skutečně jednou z indikací odstranění postižených mandlí. Ale můžete ještě zkusit např. přeléčení autovakcínou z vlastních výtěrů.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: