Angiokeratoma

Mám již delší dobu na šourku jakési vystouplé pupínky bradavičnatého vzezření s krví uvnitř.Po stlačení blednou a na starších je rohovatý povrchPo delším hledání na netu se mi zdá že jim dle fotky naprosto přesně odpovídá Angiokeratoma scrotii Fordycei.Počet cca 30.Nezvětšují se,ale poslední dobou se objevují nové.Je to vážné?Dá se to odstranit?Nepůsobí mi obtíže. Kde se mohu nechat vyšetřit?Na urologii to viděli a říkali že se to dá ostranit laserem.(Byl jsem tam z jiného důvodu). Odkaz zde: http://www.huidziekten.nl/zakboek/dermatosen/ftxt/Fordyce.htm

Odpověď odborníka:

Jedná s o zcela neškodnou záležitost, kterou nedoporučuji nijak řešit. Pokud u Vás kosmetické důsledky přece jen převáží, tak laser je nejlepší volba.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: