Angiomyolipom

Dobrý den, při USG vyšetření mi objevili na pravé ledvině 6 mm angiomyolipom (pravděpodobně - dle zprávy). Co to je a může to být nebezpečné? Děkuji

Odpověď odborníka:

Je to nezhoubný nádor, nemusí způsobovat vůbec žádné obtíže a odstranění není nutné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x