Angiosarkom

dobry den, mam dotaz ohladne angiosarkomu, moj ocec na tuto nemoc bohuzial umrel,zacaloto tak ze sa mu na cele urobilo znamienku podobne ako kvietak, podviazal si ho vlasoma znamienko odpadlo,a za mesiac mu nasli angiosarkom v srdci,museli ho operovat na srdce a po histolog. to bol angiosarkom, nebola tam zadna sanca na vyliecenie, pred par danmi som si na pravej nohe na achylovke objavila podobne zanamienko, kozny mi povedal ze je to asi krvny vyron a ze to treba sledovat,lenze ak je to to co mal otec, tak cas na sledovanie nie je, zatial je to velke do 2mm,myslite si ze by som mala nastojit na histologii a proste aby mi to vyrezali, dakujem

Odpověď odborníka:

Milá Gabrielo, nemyslím si, že by znamenko otce souviselo se sarkomem srdce. Stejně tak nebudte ve stresu z 2mm znamenka, pravděpodobně se jedná pouze o rozšíření cévek, pokud to viděl kožní lékař, jistě můžete být v klidu. Pokud by přesto jste pozorovala, že toto narůstá, pak bych teprve uvažovala o možném odstranění. KK

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: