Anidepresiva

Beru dva týdny prothiaden 25 a mám strašně hořko, sucho v puse. Myslíte, že tento vedlejší účinek odezní? Děkuji za zprávu

Odpověď odborníka:

Tento nežádoucí účinek neodezní, pokud to bude problém, budete muset Prothiaden vysadit.

MUDr. Alena Malíková
MUDr. Alena Malíková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ambulance praktického lékaře, A- Medicos, s.r.o., Zlín

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: