Anitibiotika

Dobrý den, vím, že tu je spousta podobných otázek, ale nenašla jsem tu dotaz se stejnými léky. Potřebovala bych vědět zda je antikoncepce Chloe ovlivněna antibiotiky Nitrofurantoin- ratiopharm. Ještě jsem se chtěla zeptat na pití alkoholu, ale to jsem se tu již dočetla. Aspoň přípitek by mi nic udělat neměl že. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přípitku se určitě nebojte. Ani Nitrofurantoin nesníží účinek hormonální antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Polovina dospělých kuřáků má akné
Články: Polovina dospělých kuřáků má akné
Kromě nepěkně tmavé barvy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zelený zákal
Články: Zelený zákal
Zelený zákal, glaukom, je...
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: