Anorexie

Dobrý den, Přítelkyně trpí poruchou potravy, měří 175 cm a váží 50 kg, tuk 8, již tento problém řešíme. Tajně jsem se přesvědčil, zda má přítelkyně ještě pravidelnou menstruaci, protože mě trvdí, že ano a přesvědčil jsem, že má, ale nemůže menstruaci spíše už podporovat jen antikoncepce a při vysazení antikoncepce by menstuaci ztratila? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, nejspíše to bude tak, pokud by vysadila HA, její tělo by samo už menstruovat nedokázalo. Pokuste se ji získat pro spolupráci a pomoc a informace jak na to najdete na www.anabell.cz. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Chronická únava: zkuste homeopatika, možná budete překvapeni!
Dětský růst
Články: Dětský růst
Veškeré živé organismy se v...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Články: Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Každý starostlivý rodič...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Tuberkulinový test
Články: Tuberkulinový test
Tuberkulinový test je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: