Anovulace

Dobrý den pane doktore.Chtěla bych se zeptat zda může clostilbegyt způsobit anovulační cyklus.Od menses mám stále zvýšenou bt a vůbec není žádný vzestup.Nemá být folikulární fáze nižších teplot?Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Přesně naopak Clostilbegyt by měl indukovat ovulaci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: