Anovulace

Dobrý den, ráda bych Vás tímto požádala o informaci, zda je možné mít anovulaci po 4měsících braní clostilbegytu a před 14dny jsem byla na laparoskopii. Jinak jsem vždy ovulaci měla i když jsem nebrala clostilbegyt. Předem děkuji za informaci.

Odpověď odborníka:

Nevím,proč jste brala Clostilbegyt když jste měla ovulaci,jaký byl výsledek laparoskopie?? Clostilbegyt je připavek k vyvolání ovulace,ale můře se stát,že v nějakém cyklu ji nevyvolá. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
STOP svědění kůže!
Články: STOP svědění kůže!
Trápí vás kopřivka či...
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Lidé se sexu nevzdávají ani ve vyšším věku
Články: Lidé se sexu nevzdávají ani ve vyšším věku
Mysleli jste si, že ve...
První pomoc při astmatickém záchvatu – praktický návod
Vyšetření trávicího traktu
Články: Vyšetření trávicího traktu
Zatímco dříve se mohli...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x