Anovulace

Dobrý den.Měla bych dotaz k anovulačním cyklů.Lékař mi zjistil,že u mě neprobíhá ovulace ani po podání injekce Pregnyl,vždy mi byla podávána dávka 5000i.u.Chci znát i Váš názor,jestli je možné podat dávku 10000i.u,kdyř mi nestačí 5000i.u.Mockrát děkuji za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud u Vás neprobíhá ovulace, je možné ji vyvolat po podání např. Pregnylu. Podání dávky 5000 IU u Vás ovulaci nevyvolalo, není tedy důvod nepodat dávku vyšší, ačkoliv v této situaci není jisté, zda vyšší dávka ovulaci vyvolá. Rozhodnutí ale nechte na svém ošetřujícím lékaři, který zná Váš zdravotní stav nejlépe a tedy dokáže určit, zda je vhodné tuto vysokou dávku podat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: