Anovulační cykly po porodu?

Vážený pane doktore, na začátku května jsem porodila, nekojila jsem vůbec, po sedmi týdnech od porodu se dostavilo slabé krvácení.Od té doby mám podezření na anovulační MS,jelikož mi podle ovul.testů nevychází zvýšení Lh.Což ale nechápu,jelikož menstruaci poté dostanu.Mohl byste mi ,prosím, vysvětlit, zda je možné mít Ms bez ovulace??Teoreticky přeci není, protože na sobě pozoruji i její další znaky, jako hustotu hlenu a děl.čípek. a druhý dotaz zní, zda je možné otěhotnět i přes drobný kvasinkový zánět vaginy. Vřele Vám děkuji za odpověď. Eva

Odpověď odborníka:

Ano jsou anovulační cykly následované krvácením, které může být i pravidelné a drobný kvasinkový zánět není důvodem,proč by jste nemohla otěhotnět příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: