Antb. a antikoncepce

Dobrý den prosím Vás chtěla bych se zeptat užívala jsem cca 3 dny antibiotika Xorimax 500 mg. Jen půlku. Užívám HAK Minisiston a ptám se kdy mě začne Minisiston chránit? Nyní budu mít týden a pak už napořád bez antibiotik a potom nastane 7 denní pauza. Tedy týden budu ještě užívat HAK a potom pauza a potom jakoby menses Děkuji mockrát. Hezký Den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Xorimax účinek antikoncepce nesnižuje.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: