Anti kroužek

Narazila jsem na tento kroužek a zdá se mi fajn. Chci se zeptat jsem čerstvě po vysazení pilulek, kdy bych ho mohla začít užívat?Jaká má pozitiva či naopak negativa tento kroužek?Docela si ho chválí. Mám strach z únavy či motání hlavy.Co jeho účinek snižuje? Jaká je jeho spolehlivost?Děkuji mockrát

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kroužek je skutečně fajn. Jeho spolehlivost je stejná jako u pilulek. Jeho účinek na rozdíl od pilulek nenaruší např. průjem nebo zvracení, nebo některé léky, které mohou ovlivnit vstřebávání pilulek. Únavy ani motání hlavy bych se u kroužku nebála. Můžete ho prvně zavést s prvním dnem menstruace, případně ihned po pauze po vysazení pilulek, pokud jste ji ještě nepřekročila.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x