Antibakteriální chronicky zán.prostaty

Dobrý den,již několik let trpím výše uvedeným onemocněním,vysokou potivostí špatnym trávením a malátností,urolog mi ord.prostamol uno,ale bez většího zlepšení. Druhým mým problémem je však celeroční rýma , kašel a bílé hleny a to zejména po jídle a napití.Mám pocit tlaku mezi prav.okem a nosem i v čele Bolí mne záda v oblasti prav.lopatky,.ORL mne poslal na ct hlavy,ale zán. nosních dutin nemám.Jsem bez teplot.Ordin.mi analergin. Prosím může se jednat o alergii či astma ? a hlavně mohou potíže s dycháním souviset nebo být příčinou těch prostatických. děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Nebakteriální chronická prostatitida bohužel patří mezi vleklá onemocnění, jejichž léčba je svízelná. Pokud vám nepomáhá Prostamol, je možné uvažovat o léčbě nesteroidními antirevmatiky, části pacientů pomáhají též horké koupele. Příčinou vaší celoroční rýmy může skutečně být dosud nezjištěná alergie, doporučuji tedy návštěvu alergologa. Souvislost se zánětem prostaty vidím jako velmi nepravděpodobnou. Co se týká bolesti zad, bylo by vhodné vyšetření praktickým lékařem, a následně zahájení rehabilitace. Pokud vaše chronické obtíže nebudou ani nadále jevit tendenci ke zlepšení, zvažte i možnost obrátit se na odborníka z oblasti čínské medicíny. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: