Antibakteriální zánět prostaty

Dobrý den.Trpím několik let,výše uvedenou nemocí.Nyní mi však imunolog předepsal,kvůli pylové alergii a častému prochlazování Broncho-vaxom.Mohou případné vedlejší účinky ,tohoto preparátu zhoršit průběh urolog.a zažívacích potíží ? děkuji za odpovědˇ

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemohou, užívejte lék v klidu a přeji zlepšení. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: