Antibioitika

Dobrý den,ráda bych se zeptala jestli nevadí když od začátku prosince budu brát po páté antibiotika.Nejdříve 2x na průdušky potom 2x na močové cesty,po vyšetření moči znova, prý mám v moči červené a bílé krvinky.Doktor znova chce antibiotiky toto zaléčit. Děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, poku má Váš lékař podezření na infekci močových cest či ledvin (projevuje se právě krvinkami a bílkovinou, obsaženou v moči), je dobré ji léčit. Požádejte ale lékaře i o kultivaci moči, ze které lze zjistit, zda jsou bakterie v moči přítomny, případně jaké.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x