Antibiotická mast a biolampa

Dobrý den, mám nějakou cystu pod kůži za ramenem a dostala jsem tam zánět a paní doktorka mi napsala antibiotickou mast FUCIDIN ale kůže je červenější a svítila jsem si na to místo biolampou a doktorka řekla že se to nesmí s tou mastičkou. Ráda bych věděla co se může stát, je to tak špatné dávat biolampu na potřené místo Fucidinem? děkuji moc za odpověď Selena Mala.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste porušila radu lékařky, vidíte sama, že místo zčervenalo. Bud se můžete léčit sama svépomocí biolampou, jejíž účinky nejsou ani plně prokázané ( v určitém ohledu může být i nebezpečná, vy máte zánět a biolampou zvyšujete prokrvení v kůži, takže hojení zánětlivého místa silně rušíte dokonce kůži dráždíte), nebo se budete léčit doporučeným lékem, ale akceptujte, prosím rady lékařky a nedávejte obě metody dohromady! Lékařka měla svoje důvody - na které jste se správně měla zeptat hned v ambulanci. Co se stane dál - to nevím...je to na vašem rozhodnutí. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: