Antibiotika

Dobrý den 21.12.2015 jsem dostal antibiotika.Dneska jsem dobral 3 tabletku taky posledni která v balíčku byla. Azithromycin Actavis 500mg por.tbl.flm.3x500mg II. Chtěl jsem se zeptat zda 24,12. můžu jen na hory na výšlap a 28,12 konzumovat alkohol na své narozeniny a konyumovat alkohol na silvestra.Měl jsem napuchlinu pod okem ktera splaskla už ale je tam ještě takový tvrdý hrbol pod kůži byli mi tedy na to nasazené antibiotika.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tak již zřejmě máte po všech výstupech ... Pokud jste neměl teplotu a cítíte se dobře, tak můžete. Záleží na celkovém stavu, LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
Chřipka opravdová a ty ostatní
Články: Chřipka opravdová a ty ostatní
Kromě klasické chřipky...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Trpíte křečovými žílami? Víme, co jim vadí!
Články: Trpíte křečovými žílami? Víme, co jim vadí!
Křečové žíly neboli varixy...
Trápí vás záněty dutiny ústní? Kyslík a mořská sůl pomohou!
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: