Antibiotika

Dobrý den, dostala jsem antibiotika Klacid ve 3. týdnu brání antikoncepce Rhonya, kterou beru 4 roky. Jenže jsem si neuvědomila, že mám antibiotika a s přítelem jsme nepoužívali jinou ochranu, je velká pravděpodobnost těhotenství? Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje pokud chcete mít jistotu používejte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: