Antibiotika

dobrý den, chci se zeptat, zda nevadí brát antibiotika ospen když kojim?děkuji Rubešová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, o užívání přípravku Ospen během těhotenství musí rozhodnout ošetřující lékař na základě posouzení aktuálního zdravotního stavu a věku kojeného dítěte. Pokud jste ale lékaře o kojení informovala, mělo by být vše v pořádku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: