Antibiotika

Od úterý 21.7 jsem bral antibiotika Biseptol měl jsem náběh na zánět varlete... měl jsem jr brát 5 dni, už od pátku se cítím dobře. Zítra ve středu bych si chtěl s klukama zahrát fotbal....turnaj, máme ho domluvený už of ledna...jaký je váš názor? Nehrát vůbec? Nebo se hodně šetřit? Prosil bych o co nejrychlejší odpověď jeli-to možné. Moc děkuji za odpověď. Hezký den

Odpověď odborníka:

Záleží na celkovém zdravotním stavu. Vhodnější je po dobu užívání ATB náročnější fyzickou aktivitu omezit. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádory ledvin jsou často objeveny náhodně
Články: Nádory ledvin jsou často objeveny náhodně
Nádor ledvin nemá v časném...
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Články: Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Ať už jde o močový měchýř...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Chronický únavový syndrom
Články: Chronický únavový syndrom
Na únavu si stěžuje až...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: