Antibiotika

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli mohou antibikové krémy nebo masti snižovat účinnost horm. antikoncepce?? Děkuji...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Marcelo! Antibikovým krémem asi nemyslíte nějaký nátěr proti bicyklům (=bikům)? Jinak jakékoli masti (pokud se neaplikují na rozsáhlé plochy jako je např celá končetina) nepronikají ve významném množství do těla a neovlivňují tak ani další léky jako je např. HAK.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: