Antibiotika

Dobrý den, jak antibiotikum Rovamycine ovlivní účinnost kombinované hormonální antikoncepce?? Podle mé gynekoložky by neměla být účinnmost narušena. Je možné si udělat těhotenský test během užívání antikoncepce?

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že toto antibiotikum skutečně nemá vliv na antikoncepci. Těhotenský test udělat můžete i při užívání HA.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: