Antibiotika

dobrý den, kojím již 3 měsíce a dostala jsem po druhé zánět do prsu, dostala jsem antibiotikum unasyn, chtěla jsem se zeptat jestli to nevadí až tak miminku..a je dobře účinné?Mám úplně jiný průběh, bolí mě celé tělo , prso, únava bez teploty, kdy mohu čekat zlepšení po antibiotikum?A jestli mohu být venku až se mi udělá lépe nebo dodržovat klidný režim... Děkuji Poláková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych dodržovat spíše klidový režim a tělo nadměrně nezatěžovat. Co se prostupu antibiotik do mléka týče, může k němu docházet, ale pro dítě by nemělo hrozit žádné nebezpečí. Zlepšení by se mělo dostavit během několika dní. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x