Antibiotika

dobrý dne, chtěla jsem se zeptat , beru unasyn 350 mg, jelikož jsem měla zánět v prsu při kojení, dostala jsem dvě krabičky po 12 práškách, po dvou dnech se mi udělalo dobře mohu dobrat jednu tu krabičku což je 6 dní bude léčba ukončena? nepřerušuji nic? jaká jsou rizika přerušení atb? děkuji šárka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Šárko! Nedobráním antibiotik riskujete návrat onemocnění a víc než to - můžete vypěstovat odolnou variantu, na niž už penicilinová antibiotika nemusejí dobře fungovat. 6 dní je na léčbu penicilinem krátká doba...

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: