Antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Užívám antikoncepci yaz, v pauze(užívání neaktivních pilulek) jsem měla pohlavní styk, a druhý den užívání nového balení (druhá aktivní pilulka)jsem dostala antibiotika Augmentin, které by měli mít vliv na spolehlivost antikoncepce. Chtěla jsem se zeptat jestli jsem byla v době pauzy plně chráněná a jak dlouho po dobrání antibiotik bych měla používat další bariérovou antikoncepci. Děkuji za odpověď . Martina Kostíková

Odpověď odborníka:

V období pauzy jste plně chráněna a bariérovou antikoncepci bych doporučovat do prvních menses po dokončení antibiotik Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: