Antibiotika

Dobrý den. Beru antibiotika Sumetrolim. Můžu se s nimi opalovat? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opalovat se během užívání Sumetrolimu určitě ne. Složky obsažené v Sumetrolimu mohou vyvolat přecitlivělost kůže na sluneční záření a UV záření obecně, což by při opalování mohlo vést k velmi nepříjemnému poškození kůže.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: