Antibiotika

Dobrý den, jak dlouho po dobrání antibiotik si mám nechat udělat test na syfilis a na žloutenku A, B a C abych si mohl být jistý, že je výsledek pravdivý?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na infekci žloutenkou nemá léčba antibiotiky vliv, je to virová infekce, takže protilátky si můžete nechat zkontrolovat kdykoliv . Po přeléčení antibiotiky prvního stadia sifilis by po dobrání antibiotik , měly být testy negativní, po prvním stadiu by neměly hrozit nějaké další komplikace.,

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: